Гра


10: 6

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

 Ось і розпочались довгоочікувані чвертьфінальні зустрічі у четвертій лізі. Команди довго йшли до цих матчів. І якщо для представників Горохівщини вони пройшли легко та невимушено, команда впевнено перемогла у своїй групі зі стовідсотковим очковим доробком, то «ротанівці» встигли лише в останньому турі «вскочити в останній вагон» і таки попасти в чільну вісімку четвертої ліги.

Зустріч розпочалась із швидкого м’яча «торгівельника» Дмитра Коробка вже на першій хвилині гри, на що одразу відповів Роман Ващук з «Арсеналу».

Здавалось, що судячи по тому як команди підходили до цієї гри «каноніри» спокійно розберуться з опонентом, але вийшло зовсім по іншому. Настрій на гру та боротьбу у «Ротан плюс» аж зашкалював, і в кожному епізоді вони боролись до кінця. Фавориту гри прийшлось довго помучитись щоб схилити «шальки терезів» на свою користь. Мабуть ще була і не дооцінка опонента. Але з плином ігрового часу м’ячі почали влітати у ворота біло-червоних і «Арсенал» довів свою перевагу.

Покер Романа Ващука та дублі Олександра Корнійчука і Дмитра Зінкевича зробили свою справу і встановили кінцевий переможний рахунок у цій грі для ФК «Арсенал».