Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

 Любешівці зайняли перше місце у своїй групі, то ж на цю гру виходили фаворитом. Команда «ОГГО» в останній момент попала в плей-офф, показавши в останніх турах дуже хорошу гру, то ж для «Прип’яті» поєдинок точно не мав бути «легкою прогулянкою».

У всіх своїх поєдинках «ОГГО» давало бій супернику, і лише брак в реалізації та фатальне невезіння не дозволило команді зайняти місце вище після попереднього етапу змагань.

Гра розпочалась дуже обережно. Кожна з команд намагалась  в першу чергу «зацементувати» свої ворота, надіючись потім в гострому контрвипаді пробити «брамку» суперника.

Першому це вдалось любешівцю Олександру Криську, який зумів вивести свій колектив вперед. Як не старався в подальшому напад кожної з команд м’ячів у першій половині гри більше не було.

Другий тайм розпочався з м’яча Олександра Ляцевича з «ОГГО», і стало взагалі цікаво! Команда на рівних грала з фаворитом і доля переможця гри була до кінця зустрічі не відома.

Та в цей важкий надвідповідальний момент до справи взявся всюдисущий Олександр Крисько, який зробив свій хет-трик у зустрічі і здобув важку перемогу для свого колективу.