Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Щербик К./ Голоскоков С.




Про гру:

Матч сусідів за турнірною таблицею від початку позиціонувався, як локальний бій місцевого значення. В рамках луцького дербі, що відкривало програму змагань 9-го туру, більш вмотивованими мали бути «тепловики», адже вікторія двала шанс «червоно-жовтим» помінятися місцями з «Олімпом». Будь-який інший результат гарантував підопічним Валерія Івахненка збереження сьомої позиції, а за умови успіху та помилок конкурентів й покращання диспозиції перед матчами плей-офф.

Почали команди обережно і перший дійсно небезпечний момент створили господарі майданчика на 8-й хвилині, але Іван Семенюк підтвердив свій воротарський фах та загрозу ліквідував. Ще після кількох випадів команди «Луцьктепло» штаб гостей вимушений був взяти тайм-аут, аби внести корективи корективи у гру. Цей факт додав конструктивізму діям «червоно-чорних» та вимусив опонентів також взяти ігрову паузу. Проте натхнення для взяття воріт у першому таймі виявилося більше у «олімпйців», котрі вивели на ударну позицію Олега Потрапелюка. 0:1 і команди пару хвилин перепочили під композицію англійського гурту the Cure «Shake Dog Snake».

Заряд бадьорості дозволив гостям вже у дебюті другого тайму організувати швидку атаку, що закінчилася влучним пострілом Михайла Лобоцького. А ще за кілька хвилин міні-шедевр організував Юрій Онищук з «олімпа», коли п’ятою в дотик переправив «селект» після діагонального пасу Павла Кузьміна. Юрій продемонстрував глядачам спідню футболку з логотипом супергероя і тепер вірогідно номінуватиметься на кращий гол туру, але саме за гол, а не рекламу американських коміксових брендів.

За чотири хвилини до фінального свистка «тепловики» спробували переламати хід поєдинку і пішли в наступ з п’ятим польовим гравцем. Проте, як часто буває в таких ситуаціях, це стало не на користь господарів, котрі після «обрізу» дозволили Миколі Маціюку вразити порожні ворота.

Впевнена перемога «олімпійців», які залишилися на трибуні подивитися наступний поєдинок, в якому втрата очок другою командою ФК «надія» автоматично піднімав підопічних Валерія Івахненко у «турнірці». Зрештою за підсумками результатів 9-го туру «Олімп» зумів опанувати шосту позицію та отримав собі у суперники доволі міцний «Модерн-Експо».