Гра


7: 6

Удари по воротах:

18
:
17

Удари у рамку воріт:

13
:
12

Сейви:

6
:
6

Фоли:

5
:
8

Попко Максим, Мадзей Володимир, Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Перед матчем тренер ФК «Мар’янівка» Сергій Магера потиснув руку своєму візаві Андрію Кобетяку та побажав чесної та цікавої гри у заключному турі «регулярки». Очікування виправдалися. Вже за кілька дебютних хвилини на паркеті СК «АС» стало гаряче. Легендарний Ігор Махнюк ледь не в першій атаці «Шахтаря» відкрив рахунок. Під саркастичні зауваження свого наставника «картаті» спробували швидко відігратися, але у підсумку знову пропустили. У стрибку Андрій Сісарук забив головою гол, що може номінуватися на краще взяття воріт туру. Проте, як з’ясувалося Андрій вміє красиво забивати не тільки головою. Ще один гол-номінант, а з тим і дубль «гірник» оформив ударом п’ятою. На перепочинок команди пішли за рахунку 3:0 на користь «ТТІшників».

Веселий і насправді цікавий футзал продовжився у другому таймі. Здавалося четвертий гол у виконанні Михайла Полетія остаточно вбив інтригу. Але Сергій Магера  почав активно використовувати п’ятого польового гравця і Дмитро Бабюк з Артуром Яручиком зуміли влучити у сітку воріт «зелено-чорних».

В середині періоду команди обмінялися голами. А коли Петро Пашинський забив за «волинських хорватів» четвертий м’яч, стало зрозумілим що трилер глядачам забезпечений. Окрилена успіхом «Мар’янівка» зрештою зусиллями того ж Петра Пашинського  рахунок зрівняла. Трибуни ожили. Вгамувати гольову спрагу учасники зустрічі не могли і не хотіли. Два хет-трики поспіль – Андрія Сісарука з «Шахтаря» та «мар’янівця» Петра Пашинського  і рахунок стає нічийним – 6:6.

Роль рятівника «Шахтаря», котрий лише за умови перемоги над гостями зберігав шанси (як показали події наступного матчу – шанси дійсно були) на бронзу, взяв на себе майстерний Ігор Махнюк. Його дубль на останніх хвилинах став підсумком шикарного протистояння – 7:6. І сльози блиснули в очах Сергія Магери, котрий всіма силами намагався подарувати вболівальникам чудо імені ФК «Мар’янівка».