Гра


13: 32

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

В першому матчі протистояння завдяки дублю «енергетика» Михайла Курасевича перемогу відсвяткувала луцька команда і зробила перший крок до півфіналу. В понеділок 11 лютого ФК «Острожець» спробував у ролі господарів майданчика реваншуватися за невдачу у дебютній зустрічі.

«Зелені» в першому ж контрвипаді мали нагоду відкрити рахунок, але Роман Жарчинський не реалізував вихід на побачення з голкіпером лучан. Далі команди обмінялися «гірчичниками» і гра вирівнялася.

В середині тайму події оживилися швидкою атакою, яку влучним ударом з лівого флангу завершив герой першого чвертьфіналу Михайло Курасевич. А ще за кілька хвилин тезка автора першого голу Михайло Семенюк забив вдруге. Комфортні 2:0 на користь лучан і команди пішли на відпочинок.

На початку другого тайму «Острожець» притиснув суперника до власних воріт і таки зміг забити стараннями Сергія Мельничука. А за пять хвилин до фінальної сирени господарі пішли вперед великими силами і рахунок зрівнявся, а ще за мить були вже попереду – 3:2. Такий собі «кам бек».

«Енергетики» вимушені були взяти тайм-аут, перегрупуватися і за пів хвилини отримали право на шестиметровий. Капітан «скуадри адзурри» Петро Назарчук з точки був влучним.

Тема пенальті продовжилася відразу після закінчення ігрового часу. Серію шестиметрових суперники розпочали невдало – обидва гравця змарнували свої спроби. А у підсумку 2:1 на користь лучан, які крокують до півфіналу. ФК «Острожець» повага за чоловічу боротьбу.