Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

В перших чвертьфіналах впевнена перемога 5:0 «Атлетіка» Дорогостаї стала найпевнішою заявкою на загальний успіх за сумою двох матчів серед інших учасників плей-офф. Так що клубу «Варта пережців» для у спіху у матчі-відповіді для перемоги варто було пошукати рецепти  вдалих дій не лише у назві колективу. І вони їх найшли у характері, настрої та у чисельних вболівальниках. Хоча на початку все було доволі сумно.

Хвилина знадобилася Артему Ступницькому з Дорогостаїв аби відкрити рахунок забитим голам. Далі все також було прогнозовано, коли забивали Володимир Євтухов та його тезка Володимир Колесник. Проте загальні 8:0 зіграли з «атлетіками» злий жарт. Чисельна торсида «переможців» спочатку отримала привід відсвяткувати успіх Станіслава Савченка, котрий забив у середині першого тайму та розмочив рахунок за сумою двоматчевого протистояння. Але за мить стало набагато цікавіше, адже дубль Станіслава не тільки підвищив градус на трибуні, а й відродив ігрову інтригу. Щоправда лучани перебрали фолів і хлопці з Рівненщини били дабл-пенальті, щоправда невдало. За рахунку 2:3 команди пішли на відпочинок.

По перерві гра дещо заспокоїлася та розбилася на окремі епізоди. Проте кульмінація наступила на 21-й хвилині, коли Тарас Осадовський та Володимир Майко забили за «вартовиків» і перевернули все з ніг на голову.

Трибуни вирували емоціями, аж вуха закладало. І всі спроби «Атлетіка» врятувати гру виявилися марними. Переможці «переможці» під оплески трибун покинули майданчик, аби на вихідних подарувати продовження трилеру у вирішальній зустрічі з «Атлетіком».