Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Суперники в першій чвертьфінальній зустрічі видали надрезультативний матч, забивши на двох аж 16 м’ячів. Щоправда тезки лондонців з «Арсеналу» записали на свій рахунок 10 голів, що засвідчило їх перевагу над «Ротан плюс» у чотири пункти. Звітна зустріч розпочалася із швидких атак в першу чергу у виконанні «Арсеналу». Вже у середині тайму в рахунок рахунок став 2:0 на користь «канонірів» після голів Віталія Ковалевського та Павла Ващука.

Після відпочинку «Арсенал» збільшив перевагу ще на один гол і дещо запокоївся. «Ротан» навпаки все частіше став ходити в атаку і зрештою Дмитро Карабан замкнув передачу активного Дмитра Коробко - 1:3.

Залишок ігрового часу «плюсовики» провели у наступі на ворота суперників, проте дивідендів це «білим» практично не принесло. Більше того контратаки «канонірів» дозволили забити ще двічі, а голи у відповідь на останній хвилині вже нічого змінити не могли. Далі крокує «Арсенал», чекаючи на свого суперника за півфіналом з пари «Атлетік» - «Варта переможців», котрим ще грати третій матч.