Гра


32: 22

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

 Лише один матч стадії 1/4-ї плей-офф відбувся у Четвертій лізі, яка свої двобої провела ще минулого тижня та визначила трьох учасників півфіналів – «Прип’ять» з Любешова та луцькі «Волиньобленерго» і «Арсенал». А ось доля останньої путівки визначалася в третьому вирішальному поєдинку між міцним «Атлетіком» Дорогостаї та емоціональним колективом з претензійною назвою «Варта переможців» і найпотужнішою глядацькою аудиторією. Від останньої зустрічі суперників пройшло лише чотири дні.

Перший третій поєдинок плей-офф сезону 2018/2019 – цифрова формула безкомпромісності протистояння. І з перших хвилин почалося. Хвилі атак почергово накочувалися на ворота суперників, хоча об’єктивно біля рамки «вартовиків» було гарячіше. Проте гра поступово вирівнялася і в чисельної групи підтримки лучан приводів для позитивних емоцій ставало дедалі більше. А на 10-й хвилині фан-сектор вибухнув галасом після голу Тараса Осадовського. Але вже за хвилину забив Роман Зух з Дорогостаїв і команди пішли на відпочинок за нічийного результату.

По перерві на паркеті СК «Арена Спорт» на кожному метрі площини тривали єдиноборства. Зупинок було більше ніж гри. Так тривало близько десяти хвилин до моменту коли Володимир Колесник протягнув м’яч по центру і низом пробив у сітку. Здавалося все, але у лучан є досвід рятування поєдинків. І за лічені секунди до фінального свистка Павло Ткачук зрівняв рахунок.  Що робилося на трибунах – треба було бачити!

Серія післяматчевих пенальті не обійшлася без помилок обох суперників, хоча краще шестиметрові били хлопці з Рівненської області – 3:2. Драматична розв’язка і до півфіналу з боєм пробивається «Атлетік».