Гра


6: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

 

Наприкінці січня заводська команда впевнено обіграла «Олімп» з рахунком 5:1. Проте нову зустріч суперників на стадії плей-офф не варто було називати зустріччю старих знайомих, адже після трансферної кампанії склади команд дещо змінилися. Найбільш вдалим придбанням «модернівцям» безумовно слід вважати Андрія Корецького. Досвідчений виконавець добряче підтягнув гру «Експо» до рівня лідерів Другої ліги. Проте автором першого голу став представник першої ігрової четвірки (господарі майданчика почали гру у дві четвірки) забивний Назарій Навроцький. Тренерський штаб «Олімпа» взяв ранній тайм-аут після невдачі у захисті та зумів налагодити гру без провалів в обороні до самої перерви, хоча кілька моментів «біло-синіх» мали закінчуватися голами.

Після відпочинку «Олімп» продовжив діяти від захисту, чекаючи свого шансу у контрвипаді. Можливостей було небагато, але й «стовпу» господарів Андрію Корецькому жовто-блакитні розгорнутися не дали. Нейтралізувавши лідера другої четвірки, гості зовсім забули за досвідченого Андрія В’юника, котрий протягом хвилини забив двічі та заклав фундамент першої перемоги у двобої «абсолютки».

«Модернівці» на досягнутому не зупинилися. Представники стартової четвірки ще кілька разів відзначалися гольовими і не тільки діями. Так Назарій Навроцький встиг не тільки оформити хет-трик, а лей отримати «гірчичник», забивши гол рукою. А Валерій Галімов до власної жовтої картки додав в ігровий протокол авторство голу. 6:0 і перший раунд впевнено виграє команда «Модерн-Експо».