Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Останній раз суперники зустрічалися між собою в стартовому турі чемпіонату Волині аж середині листопада. Тоді «поважні» на сухо переграли «тепловиків» 4:0. Тай фінішували команди у «регулярці» на різних полюсах вісімки - FC «Respect» виграв першість, а підопічні Ярослава Русина забрали останню путівку до плей-офф. Проте матчі на вибування – турнір особливий з рівними шансами на перемогу.

Розпочали команди жваво. Кілька разів Іван Заліпа перевірив Олександра Антипенкова на фахову відповідність, а на 7-й хвилині таки переграв кіпера «тепловиків». Рахунок став нічийним 1:1, адже кілька хвилинами раніше Олег Кривенький забив за гостей. Спроби команд змінити кількість забитих мячів у першому таймі натикнулися на впевнену гру голкіперів.

В другій половині гри Івану Заліпі знадобилося зовсім мало часу аби оформити дубль та вивести господарів вперед. Після цієї події «тепловики» перейшли до більш активних наступальних дій і частіше розганяти атаки. Але час спливав, а моменти так і лишалися моментами. За кілька секунд до фінальної сирени «селект» перелетів весь майданчик і потрапив у каркас воріт FC «Respect». Це все. Перший раунд за підопічними Руслана Корпоша.