Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Мельник О./ Голоскоков С.




Про гру:

 Ще перед Новим роком гол Віктора Ревка зі штрафного вирішив долю очного поєдинку хорівців проти «Сахарадо» - 2:1. А нове чвертьфінальне протистояння з позиції сили мали розпочинати господарі, котрі в турнірній таблиці фінішували четвертими, випередивши «Надію-2» на два пункти. Проте у дебюті поєдинку цікавіше виглядали гості, котрі провели кілька небезпечних атак. «Цукровики» спокійно відбили стартовий штурм і на 3-й хвилині вивели на ударну позицію майстерного Владислава Панькевича – 1:0.

Друга «Надія» знову пішла у наступ, а «Сахарадо» знову зловили суперників на контратаці та дозволили відзначитися Юрію Вихованцю. Хорівці могли забити бодай один гол, але відверто змарнували два стовідсоткові моменти.

На відміну від опонентів «спецтехівці» доволі технічно розіграли штрафний на останніх секундах тайму і з другої спроби Сергій Примачок відправив «селект» у сітку воріт.

Після відпочинку хорівчани знову втратили можливість розмочити рахунок, але за мить Володимир Робачук відновив інтригу – 3:1. Щоправда в середині тайму гандикап у три м’ячі відновився коли за «Сахарадо» забив Віталій Палих.

«Надія» пішла рятувати матч із п’ятим польовим. Багато підходів, але лучани впевнено захищалися і в одному із моментів перехопили «селект» і відправили його в порожні ворота. Перший тайм за фаворитом.