Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Мельник О./ Голоскоков С.




Про гру:

 Чемпіон регулярного чемпіонату «Теремно Хліб» на стадії плей-оф зустрічається з командою ФК «Топільно», яка є знаним бійцем саме на цій стадії (минулий рік цьому в приклад). Цікавості до першого матчу добавляв той факт, що «пекарі» не могли розраховувати на двох своїх лідерів Дмитра Бурковського та Михайла Байбулу які відбували дискваліфікацію.

Початок поєдинку варто віднести в актив фаворитам матчу, яким вдалося відзначитися швидким голом зусиллями Сергія Дорецького. А далі гра вирівнялася і вже Топільно почало тривожити спокій голкіпера Андрія Янчука, проте зрівняти рахунок в першому таймі не змогли.

Не змогли в першому, вдалося в другому. В середині тайму вміння реалізовувати створені моменти продемонстрував Павло Деркач який зрівняв рахунок. Здавалося б зараз окрилені успіхом «топільчани» зможуть дожати суперника і вийти вперед, але в «Теремно» найшовся свій джокер який змусив усім надіям «Топільно» розвіятися. Тарас Четвержук абсолютний універсал «хліб заводної команди» (може зіграти у воротах і в полі), а також як показав цей матч проявити бомбардирські функції. Перевести цей матч до серії пенальті «Топільно» намагалися за допомогою 5-ти польових проте не вдало.

Мінімальна перемога 2-1 і рахунок в серії 1-0 на користь «Теремно Хліб».