Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Мищук А.




Про гру:

 Зустріч 1-ої та 8-ої команд за підсумками Регулярки не передвіщав якихось сенсацій. Горохівчани всіх "громили" в колових змаганнях,а Кременець лише під завісу попереднього етапу,розігрався. Але хлопці вони з футзальних країв---село входить в Копачівську ОТГ,з яких недавно ще феєрив на "Ярмарці футзалу" ФК"Копачівка", а славнозвісне "Торпедо" вже 8 років виступає у  Вищій та Суперлігах Чемпіонату Волині!
  Перший тайм проходив за переваги кременчуків--вони багато атакували,але везіння бракувало при завершальній фазі. Фавориту поєдинку в нападі не вистачало травмованого Піві Лавіл Ньядо. Втім він все-таки зрідка зявлявся на майданчику,але чимось особливим не відзначився.
  В  другому таймі спрацювала футбольна приказка--"Не забиваєш ти,забивають тобі". Кременець знову мав купу моментів,але забивав Горохів. Спочатку Юрій Лоскутов вколотив мяч під перекладину воріт суперника,а невдовзі Олександр Марчук черговий свій "слалом" між захисниками опонента закінчив розкішним ударом повз воротаря. "Гості" забили за хвилину до закінчення,але на більше не спромоглися. 
  Перед другим матчем шанси "Гранітбуду" виглядають кращими,але можна й очікувати на камбек від кременчуків. Команда зіграна,дружня,як "сімя".В складі є два Репецьких,два Стеці,три Кулюки----справжня футзальна родина. То ж за тиждень буде не менш цікаво...