Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Діючий та граючий президент команди «Олімп» Валерій Івахненко після стартової поразки 0:6 без особливого оптимізму дивився на другу серію протистояння. В першому раунді «заводський» колектив надто легко здобув перемогу. На разі не відомо, чи знайомий Валерій із рядками пісні рок-співачки Земфіри «Без шансов. Без вариантов…», але як справжній поціновувач британського року, керівник господарів інтуїтивно мав використовувати приспів з пісні легендарних the Cure «Maybe Someday» (анг. можливо, колись). І в дебюті зустрічі надію на позитивний результат для «Олімпу» подарував моторний Юрій Онищук, завершивши комбінацію партнерів по команді.

Очі у «червоно-чорних» запалали, з’явилися кураж і господарі не стали зупинятися в атакуючому пориві. Але за кілька хвилин «модернівець» Юрій Кошлай у підкаті проштовхнув «селект» у сітку воріт Івана Семенюка, котрий не мав можливості виручити «античний» колектив в цьому епізоді. Пропущений гол не зіпсував настрій «Олімпу», котрий вперто йшов вперед. Після помилки кіпера гостей м’яч відскочив до Юрія Онищука, котрий відправив круглястого у… стійку порожніх воріт, але на допомогу автору першого голу кинувся Павло Шевченко і господарі знову повели у рахунку.

«Заводська» команда кинулася відіграватися, а тренерський штаб суперників попросив тайм-аут, але не встиг взяти паузу, аби збити атакуючий темп «синьо-білих» - Юрій Кошлай потужним ударом відновив рівновагу – 2:2.

Проте на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів майданчика у луцькому дербі, адже «олімпієць» Павло Кузьмін на останніх секундах тайму не розгубився у гольовому моменті – 3:2.

По перерві «Модерн» остаточно прокинувся від ранкової сплячки і атаки хвилями почали накочуватися на ворота підопічних Валерія Івахненка. Досвідчені Ігор Поліщук, Андрій В’юник та Юрій Кошлай мали чудові моменти для взяття воріт, але в рамці дива творив Іван Семенюк. Гості ще додали у швидкості і кількість моментів зросла. Одним з них зумів скористатися Павло Колчев і рахунок зрівнявся 3:3. Йшла 20 хвилина. А за кілька хвилин «Експо» був вже попереду. Майстерно розіграний стандарт ударом впритул закінчив Юрій Поліщук на прізвисько «Джалма».

«Олімп» взяв хвилину на роздум у вигляді тайм-ауту та великими силами пішов уперед, а наприкінці зустрічі зустрічі навіть випустив пятого польового гравця. Проте врятувати гру не вдалося і до півфіналу плей-офф Другої ліги пробився «Модерн-Експо», якому у звітному матчі не допомогли відсутні «зірки» Андрій Корецький та Назарій Навроцький. Без допомоги цих виконавців протистояти у півфіналі команді «Забіяка» футзальному колективу підприємства буде доволі важко. А «Олімпу» лише трошки не вистачило сил для сенсації, атому поки що «Maybe Someday» - команда гідно припинила виступ у Чемпіонаті Волині.