Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Перший раунд протистояння двох харчових брендів не в останню чергу став успішним для «Забіяки» завдяки нокаутуючим ударам Ігоря Блажиєвського – лідера гостей та кращого бомбардира за всю історію клубу. Від його готовності багато що залежало й в матчі-відповіді, де для МФК «Радимо» наступав час «Х». На поєдинок «молочники» вийшли з гарним настроєм і кілька ударів по воротах Ігоря Манілова трохи збільшилася у порівнянні з першою грою. Проте дивідендів цей факт у першій половині не приніс ані господарям паркету, ні традиційно гостроатакуючим гостям. На табло горіли сумовиті нулі і лише рахунок фолів 3:5 свідчив про те, що на майданчику СК «Арена Спорт» точилася справжня чоловіча гра.

В другому таймі МФК перейшов до максимально рішучих дій та спробував за рахунок пресингу неприємно здивувати суперника, але час спливав, а на табло як і раніше додавалися лише фолі. Аж на 20-й хвилині протистояння перший удар у створ Дмитра Стояновича із «Забіяки» таки розмочив рахунок матчу. А ще за хвилину свою майстерність та гольову «чуйку» продемонстрував Ігор Блажиєвський, котрий закінчив гарну багатоходівку «ковбасників».

Стало зрозумілим, що за таких обставин господарім не варто розраховувати на позитивний підсумок. Тим більше, що за хвилину до фінального свистка Валерій Возняк забив третій м’яч. До півфіналу крокує «Забіяка», де на неї чекає луцький «Модерн-Експо».