Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Після першої поразки 1:5 в 1/4-й плей-офф «абсолютки» хорівці вийшли в ролі господарів майданчика СК «Арена Спорт» максимально мобілізованими та рішуче налаштованими на перемогу. Перших п’ять хвилин на майданчику домінували господарі. А в підсумку забили лучани. «Сахарадівець» Володимир Крупнік як танк пролетів через захисні редути хорівців і відкрив рахунок гри. У відповідь друга «Надія» організувала цілу низку гострих моментів, а забив знову суперник. Моторний Іван Корчук в центрі майданчика підхопив «селект» і самостійно вирішив епізод, залишившися на одинці з кіпером номінальних господарів. Перевага у два м’ячі зберіглася до самої перерви, зберігаючи чудові шанси «цукровикам» на переможний підсумок.

В дебюті другого тайму черговий наступ хорівської команди мав закінчитися голом, але помаранчевий снаряд якимось дивом розминувся із воротами «сахарників». Тотальний «нефарт» господарів паркету припинився на 18-й хвилині, коли Вадим Видихай нарешті закінчив чергову комбінацію влучним пострілом у дальній кут. Гольову естафету за кілька хвилин підхопив Юрій Савчишин і рахунок став нічийним – 2:2.

Лучанин Віталій Палюх взяв на себе відповідальність в епізоді, коли гра остаточно розкрилася і вивів лучан уперед. А за кілька миттєвостей хорівець Юрій Савчишин оформив дубль та в чергове відновив паритет. Далі поперечина зіграла на користь «СпецТех». Проте ніхто і ніщо ще за хвилину гри не завадило Володимиру Робачуку пробити кіпера лучан та вивести «Надію» вперед – 4:3.

Всі спроби «Сахарадо» врятувати гру та уникнути чергового побачення із «блакитно-чорними» за допомогою п’ятого польового гравця були безуспішними. Хорівчани здобули вольову перемогу і тепер на суперників чекає третє побачення, що має визначити кому із опонентів битися у півфіналі з чинним переможцем «регулярки» - луцьким FC «Respect».