Гра


6: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Мищук А.




Про гру:

 Навряд хто сумнівався в принциповості гри для обох команд. "Динамо" лише в останньому турі "заскочило" у "вісімку" команд  плей-оф і після першої гри 1/4-ої,в якому сенсаційно виграло,було ну дуже вмотивоване на поєдинок. Ну а найтитулованіший клуб Волині просто був зобовязаний доводити,що таким є і прохід в наступний етап мав стати швидше "аксіомою" футзальнтх історій, а ніж "теоремою",яку ще треба було довести.
    Несподівано для себе "Надія" почала дуже обережно,але ініціативу все ж перебрала на себе. "Синьо-білі" дисципліновано захищались,та все ж на 10хвилині Андрій Кузик метрів з 15-и пробив воротаря "господарів". Ті ж були змушені відігруватись,то ж високим пресингом дещо "відсунули фронт" від свого карного майданчика,а ще згодом і забили з штрафного.
    З перерви хорівці все ж вирішили дотискати з "пятим" і майже відразу поплатились---Олександр Курінов двічі вразив ворота "зелених". А дальше почалась "гольова феєрія" від команд----вони забивали один за другим на різні смаки. За рахунку 6:3 на користь "Динамо" здавалось все зрозуміло,та гравці "Надії" не втрачали надію,скоротвши до 5:6.  Але це було все----часу на більше забракло і багаторазовий чемпіон області капітулював, завершивши боротьбу за звання Абсолютного чемпіона сезону 18\19... Молодість та дисципліна здолали клас і досвід вдруге підряд. Вигравши "регулярку", іменитий клуб дуже невпевнено показав себе вже на першому етапі плей-оф. Чи була це "лебединна пісня" вікового колективу, чи .можливо,тимчасовий спад і недооцінка суперника,глядачі зможуть пересвідчитись за 2 тижні,коли хорівці гратимуть в півфіналі обласного Кубка. Пройшли вони туди,здолавши саме "Динамо". То ж цікаве---все попереду!