Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

В першому раунді протистояння луцька команда в повному бойвому складі впевнено переграла ФК «Духче» 5:2, а в другій грі за відсутності кількох ключових виконавців «Akcent» поступився супернику 1:3. І ось чергове побачення, в якому остаточно визначався учасник півфіналу плей-офф Третьої ліги, якого з нетерпінням чекає на вихідних «Joma-Луцьк».

Менше хвилини знадобилося гравцю «Духче» Антону Чайка аби відкрити рахунок у зустрічі. Наступного голу довелося чекати пів тайму – одна з атак «чорних» закінчилася прострілом з правого флангу і Олександр Міх відновив парітет. Проте рівновага трималася лише кілька хвилин, адже Антон Чайка оформив дубль та вивів «духчанців» вперед. А за 20 секунд до сигналу на відпочинок номінальні господарі паркету забили знову. Помилкою лучан скористався Сергій Романюк.

На 16-й хвилині у другому таймі Василь Поліщук забив за ФК «Духче» і стало зрозумілим, що без травмованого Олега Кравчука, який спостерігав за грою з трибуни, лучанам до 1/2-ї плей-офф пробитися не вдасться. Гол Євгена Поліщука лише підтвердив цей факт. Представники команди «Joma-Луцьк» з 18-ї хвилини уважно стежили лише за діями «хрестоносців», котрі продовжили атакувати ворота Юрія Уманця. Моторний Василь Поліщук організував другий дубль у матчі. І тепер ФК «Духче» в гарному настрої підходить до півфінальних двобоїв уік-енду Третьої ліги.