Гра


2: 3
0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

За різних обставин та причин, про які чимало слів написано у вайбер-групі АМФВ, суперники обійшлися мінімумом голів в перших двох зустрічах. Опонентам вистачило по одному забитому м’ячу, аби втретє зійтися в очному протистоянні за право грати у півфіналі.

Матч розпочався без розвідки та «розкачки» - суперники добряче вивчили один одного і тому відразу взялися до гольових справ. За перший тайм команди забили більше, ніж в двох попередніх поєдинках. Набираючий популярності та лайків в мережі Інтернет відеоблогер Богдан Затериха забив першим, а його партнер по «Бережанці» Вадим Качко на 8-й хвилині подвоїв результат.

Під кінець першої половини гри «МНСник» Володимир Ренькас відіграв один мяч, але за миттєвості до перерви Владлен Лужин відновив перевагу у два пункти. 1:3 і команди пішли на відпочинок.

Після відновлення гри пройшло майже 5 хвилин, як інтрига відновилася після голу «рятівника» Андрія Мельника. Роботи у голкіпера «Бережанки» побільшало, а господарі нарощували тиск. Захист «бордових» тримався, а напад бігав у контратаки. За таким «непересічним» сценарієм команди протрималися до закінчення ігрового часу. Фінальний свисток застав ФК «Рятівник» у відчайдушному штурмі, що закінчився нічим. Віце-чемпіон «регулярки» сходить з турнірної дистанції «абсолютки», а амбітна «Бережанка» готується до двобою з ХФК «Фіміам».