Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

 

Лідер атак «кам’яної» команди Лавіл Піві вже у дебюті стартового поєдинку вік-енду майстерно розібрався перед воротами «Kroshu» і відкрив рахунок у матчі. Темп першого півфіналу плей-офф Третьої ліги було задано. Стало зрозумілим, що голи у зустрічі гарантовано будуть. Вже за кілька хвилин стандарт біля воріт переможця «регулярки» лучанин Олег Бурець реалізував прямим ударом і рахунок зрівняв.

В середині тайму гравці «Гранітбуд» емоційно зреагували на відміну арбітрами взяття воріт і почали на нервах збирати фоли, перебільшивши ліміт під кінець першої половини гри, що відразу далося в знаки. Дабл-пенальті Олег Бурець пробив не гірше ніж штрафний, а Денис Карпюк реалізував вихід сам на сам. За рахунку 1:3 на користь лучан команди пішли на відпочинок.

Після перерви «ексклюзивний» колектив пішов у наступ великими силами і став постійно наражатися на швидкі випади «волошкових». Одна з таких «контр» дозволила організувати «фокус із шляпою» - Олег Бурець став автором хет-трику.

За півтори хвилини до фінального свистка Роман Гузар відновив інтригу і номінальні господарі пішли у наступ із п’ятим польовим гравцем. Щоправда невдало, дозволивши суперникам відзначитися ще раз. 2:5 – перша в чемпіонаті насправді ексклюзивна поразка команди, яка в сезоні на мала жодних очкових втрат. В завтрашньому поєдинку проти команда німецького заводу «гранітним» доведеться добряче попрацювати, аби продовжити серію плей-офф. Станом на суботу саме «KroshuLutsk» виглядає фаворитом у півфінальному протистоянні.