Гра


72: 26

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

 

У зв’язку із весіллям президента «Вокар-Ковель» Романа Бирука, якого ми від душі вітаємо з цією чудовою подією, один із центральних суботніх матчів Суперліги розпочався незвично ранньої пори. Цей факт не завадив ковельчанину Андрію Лукашуку вдало зіграти на «п’ятачку» гостей. А ще за кілька хвилин гольове привітання для свого керівника передав Олександр Портянко, коли завершив комбінацію після розіграшу стандартного положення.

МФК відверто провалив дебют зустрічі, але після вимушеного тайм-ауту команда дещо прокинулася та перехопила ініціативу, додала у швидкості та стала пресингувати ковельчан. Відповідно почали виникати моменти і біля воріт Дмитра Дувакіна. І якщо перші спроби були невдалими (чого вартий момент Віктора Чудлі), то по футзальному академічна комбінація на 12-й хвилині завершилася голом Павла Дармовіза. За мінімальної переваги «вокарівців» 2:1 команди пішли на відпочинок.

Після ігрової паузи стало ще цікавіше. Глядачі явно насолоджувалися футзальним дійством. Тим більше, що після порушення правил у карному майданчику ковельчан Віктор Чудля рахунок з пенальті зрівняв. Додаткової інтриги протистоянню додала критична кількість фолів в обох суперників, що дамокловим мечем висіла над головами у часників драматичного поєдинку. 2:2 за рахунком, 5:5 за фолами і вир емоцій на трибунах, лавах запасних та дерев’яному майданчику. Бажання пробивати дабл-пенальті подекуди заважало конструктивізму у діях суперників, котрі сподівалися на помилку своїх візаві та благочинність рефері. Щоправда арбітри (честь їм) на провокації та уловки гравців не піддавалися, а ігровий час між тим закінчився.

Серія післяматчевих пенальті тривала доволі довго, як кажуть до першої помилки, якої припустилися гості. 7:6 на користь «Вокар-Ковель» став гарним весільним подарунком президенту клуба. А ось Віктору Ревко тепер добряче доведеться поламати голову протягом тижня, аби розробити переможний план на гру з принциповим та обізнаним у футзалі суперником.