Гра


Півфінал BOX №1

Cake Cup, Майданчик №1
4: 3
0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Протистояння 10-ї команди Вищої ліги проти Суперлігового «Камаз-Агро» на диво тримала у напруження невеличку глядацьку аудиторію з друзів та близьких клубів-суперників. Весь перший тайм «Авангард» більш ніж гідно виглядав у кубковому протиборстві з обізнаним у футзалі суперником.  А за пів хвилини до сигналу на відпочинок Михайло Боднар завершив комбінацію ударом впритул та підбив підсумок тайму – 0:1.

По перерві команди швиденько обмінялися голами. Спочатку досвідчений Ігор Заболотний забив гол-близнюк першого тайму, а за кілька секунд лучанин Сергій Бирук знову вивів номінальних гостей вперед.

За 5 хвилин до фінального свистка в пасиві «Авангарда» було вже п’ять фолів і напруження досягло свого апогею. В цей час забив Іван Редько з «Камаз-Агро». Нічийний результат 2:2 протримався менше хвилини, адже гравець господарів Максим Матвійчук п’ятою замкнув гострий простріл з правого флангу – 3:2. На останніх же секундах суперники ще встигли обмінятися голами, але сенсації не сталося, хоча успіх яскравої команди «Neris» був зовсім поруч. У фіналі «Камаз-Агро» зіграє з ківерцівським «Колосом» - ще одним представником Вищої ліги, котрий впевнено пройшов у півфіналі «Агропродукт».