Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Луцький колектив у кольорах та формі відомого іспанського бренду у середині першого тайму переважав ФК «Духче» 4:1 по фолах, а на табло горіли сумнуваті нулі. Багато боротьби, жовті картки, неточні паси та невлучні удари по воротах – типовий сценарій розвитку подій у матчах Третьої ліги. Відповідно до перерви глядачі забитих голів не побачили.

В другому таймі на паркеті СК «Арена Спорт» мало що змінилося. Суперники багато помилялися і намагалися занести «селект» у ворота за рахунок навали. Виходило не дуже, хоча в епізоді на 17-й хвилині гравцям «Духче» допомогли самі лучани, організувавши автогол.

«Joma» шукала підходи до воріт суперника, але «Духче» захищалося і кількістю, і якістю. А один з героїв вирішального матчу 1/4-ї фіналу плей-офф Антон Чайка ближче до завершення гри практично зняв питання щодо переможця першого раунду. Коли ж лучани пішли з п’ятим польовим на останній штурм приємним бонусом для «хрестоносців» став третій гол у виконанні Михайла Запорожця. Що буде далі стане відомим у неділю.