Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Другий півфінальний поєдинок стартового раунду плей-офф Вищої ліги розпочався у високому темпі та з великою кількістю моментів, котрі частіше виникали біля воріт «Олімпії». Чого вартий момент виходу «два в один» у виконанні тандему дитячих тренерів Медунецький-Бондарчук, але захист Княгининку був на висоті. Емоцій у першому таймі вистачало, а ось голів забракло і на відпочинок команди пішли на сухо.

По перерві картина подій у матчі мало змінилася. «Торпедо» великими силами йшло вперед, а «Олімпія» шукала свої шанси в швидких контратаках.  Захист господарів працював практично без збоїв, але дальній постріл Сергія Віхрука на 20-й хвилині таки знайшов шпарину в редутах «Олімпії».

За хвилину до фінального свистка тренерський штаб «чорних» взяв хвилинну паузу і пішов рятувати гру з п’ятим польовим гравцем. І як часто буває в таких ситуаціях, гол у порожні ворота «Олімпії» забив Дмитро Рожко та підсумував результат першого раунду. Що нового зможе запропонувати Княгининок у матчі відповіді стане відомим вже у неділю.