Гра


Півфінал BOX №3

Cake Cup, Майданчик #1
5: 0
0

Про гру:

Все більше і більше людей захоплює філософія та уклад життя членів церкви Фіміам. З ростом населення спільноти з’явилась потреба для любителів футзалу у створенні другої команди. Менеджером «Фіміам – 2» є Олександр Терещук, але душею та серцем колективу, беззаперечно є досвідчений Андрій Гаврук. Нещодавно Андрій Федорович відсвяткував сорок сім років та продовжує радувати вболівальників своєю грою. На майданчику не тільки ділиться своїм досвідом, а й ще забиває безліч м’ячів. Невгамовний Андрій Федорович - кращій бомбардир своєї команди. Про силу гравців ФК «Феміда Юнайтед» говорять останні матчі. Були разгромлені ФК «Бельбек» 8 : 2 та обіграний міцний «Волиньобленерго» 3 : 1 - фіналіст, а можливо й майбутній чемпіон Четвертої лігі. Перший арбітр Олег Катеренюк дав свисток - гра розпочалась. З перших хвилин гравці «Феміди» пішли у наступ. Вже на 15 секунді швидкий Олег Романюк завдає першого удару у грі. Хвилі атак одна за одною накочувались на захисні редути християнської  команди і все б нічого,  як щоб не було би у лавах «Юнайтед» такого чудового гравця, як Андрій Янко. На четвертій хвилині, у черговій атаці потужний Андрій пробив по воротам. Гучний дзвін рознісся під стелею СК «Арена Спорт» - стійка. Пройшло декілька секунд і капітан  ФК «Феміда Юнайтед» все той же Андрій Янко знову б’є у рамку. Ігровий снаряд летить у дальній кут воріт - гол!  1 : 0

Після забитого м’яча гра дещо заспокоїлась. Гравці  ФК «Фіміам – 2» оговтались, та почали атакувати . Роман Антонюк отримав м’яч на шестиметровій  позначці, і вміло розвернувшись небезпечно пробив. Але надійний воротар Богдан Ткачук цього дня був неперевершений. Номінальні господарі майданчику відповіли ударом у хрестовину Романа Форманюка. Йшла остання хвилина першого тайму і знов гру на себе взяв дивовивжний Андрій Янко,котрий у кращих традиціях Христо Стоїчкова протаранив захист червоних і забив гол! Команда  «Фіміам – 2», як поранений звір  кинулась на останніх секундах на супротивника. Невгамовний Андрій Федорович два рази поспіль бив у притул по "фемидівським» воротам, але непробивний Богдан знов демонстрував дива реакції. Перерва. 

На початку другого тайму стався курйозний епізод - на сусідньому майданчику проходив турнір з флорболу та хокейний  м’ячик прилетів на наше поле битви. Перший арбітр Олег Катеренюк, вибиваючи пластикову кулю за межі майданчику, не навмисно спрямовував її у створ воріт суперника. Забігаючи наперед, розповімо  - це єдиний пропущений гол Богдана Ткачука.

На 17-й хвилині нестримний Андрій Янко робить хет-трік. Це вже чотирнадцятий гол у сезоні менеджера «Юнайтед». Християни відповіли ударом швидкого Олександра Вегери Олександра. Під скандування дівчат «Фіміам -2» робить навіс на ворота команди-суперника, але разюча контратака завершується ударом Олега Романюка - 4 : 0. У заключних п’ять хвилин «християни» боролися на кожному клаптику майданчика. Моторний Роман Кос двічі загрожував воротам господарів. Син Андрія Федоровича , молодий Тимофій Гаврук мужньо стелився у підкатах, але крапку у грі поставив технічний Андрій, котрий продемонстрував досконале володінням дриблінгом, поклавши номінального вороторя Олександра та забивши п’ятий гол своєї команди.  ФК «Феміда Юнайтед» у фіналі  «CAKE CUP». Підсумовуючи гру, стає зрозумілим, що однією з причин поразки дружної команди «християн» стала відсутність воротарів. У Чемпіонаті ці команди розійшлись миром 1 : 1 , а кількість ударів у звітному матчі була рівною 15 : 15. Проте кіпер В’ячеслав Коханець на жаль травмований, а Сергій Морозюк попри велике бажання також не зміг допомогти команді. Побажаємо чудовій команді «Фіміам – 2» не загубити натхнення у підготовці до нових турнірів. А переможцям ФК «Феміда Юнайтед» -  гарної гри у фіналі.