Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

До вівторка було відомо, що в фіналі Третьої ліги суперником луцьких «крошівців» буде переможець третього додаткового поєдинку ФК «Духче» - «Joma-Луцьк». В першому раунді луцька команда практично без шансів поступилася супернику 0:3, а в другому поєдинку знайшла в собі сили відігратися, забивши на один гол більше суперника – 5:4.

Трохи більше 3-х хвилин знадобилося лучанину Володимиру Крисько, аби відкрити рахунок прямим ударом зі штрафного повз стінку захисників «Духче». Пропущений гол додав куражу номінальним господарям майданчика, котрі додали у швидкості та притиснули суперника до воріт. Моментів було безліч. Одного разу досвідчений Василь Ливак навіть зняв м’яч з лінії воріт. Гол здавався неминучим, але на допомогу лучанам прийшов 6-й фол суперників. Автор першого голу Володимир Крисько з 10-ти метрової позначки був бездоганним і за рахунку 0:2 команди пішли на відпочинок.

По перерві сценарій кардинально не мінявся. «Чорно-білі» намагалися відігратися, а «Joma» докладала зусиль аби зберегти перевагу у рахунку. «Духче» все збільшувало тиск, а лучани захищалися і числом, і вмінням. Мяч мало тримався на майданчику, а гра розбилася на дрібні епізоди. Зрештою пролунав фінальний свисток, що сповістив про перемогу лучан, які у фіналі за два тижні зіграють з «Крошу».