Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Переможець «регулярки» мабуть і не очікував, що представники Локачинського району зможуть нав’язати серйозну боротьбу в турнірних перегонах «абсолютки». Перший матч 1/2-ї фіналу плей-офф FC «Respect» важко, але переграв «Надію-2». Проте в другому поєдинку хорівський колектив доволі впевнено розібрався з лучанами 8:3 і організував чергову зустріч з добре знайомим суперником. У вівторок ввечері амбітні команди на паркеті СК «Арена Спорт» розпочали вирішальну битву за право зіграти в головному титульному матчі із луцьким клубом «Забіяка».

Жовта картка вже на 1-й хвилині поєдинку після фолу граючого президента хорівців Віктора Ревка зазначила налаштованість «Надії-2» на рішучій бій із «поважним» колективом лучан. Моменти від початку гри почали виникати біля обох воірт, а на трибунах зовсім юні вболівальниці влаштували флешмоб із прапором FC «Respect». Цей факт не завадив Юрію Савчишину потужним ударом з правого флангу відкрити рахунок. А ще за п’ять хвилин Юрій виграв верхову боротьбу і головою відправив «селект» у сітку воріт Андрія Ткачука, оформивши дубль. Рахунок 0:2 протримався до сигналу на відпочинок.

В другому таймі через три після відновлення гри удар Геннадія Боровського прийшовся у поперечину, але рикошетом від захисника «Надії-2» оформився в автогол. Гра оживилася і моментів стало у рази більше. Так само збільшилося фолів та суперечок. А за хвилину до фінального свистка стався «фокус із шляпою», коли Юрій Савчишин прямим ударом зі штрафного забив втретє, не дочекавшись будівництва захисної стінки «поважних». Розлючені пропущеним м’ячем лучани пішли на останній штурм і Ярослав Кухаренко таки проштовхнув круглястого у сітку. Щоправда емоції захлиснули Ярослава, котрий протягом кількох десятків секунд отримав два попередження, що швиденько трансформувалися у вилучення. Свисток рефері сповістив, що із «Забіякою» у фінальній серії плей-офф гратиме хорівська «Надія». А FC «Respect» поповнив ряди переможців «регулярки», котрі припинили боротьбу за головний трофей сезону – Абсолютне чемпіонство.