Гра


Півфінал

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
0: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Два переможця груп Регулярної першості у Четвертій лізі протягом поточного сезону не пересікалися на турнірних шляхах. І тому перша очна зустріч очікувалася з великим інтересом. Любешівська команда вилетіла із плей-офф «абсолютки» і на фініші футзальних перегонів зосередилася лише на кубковому «омріяному» турнірі. Нелондонський «Арсенал» впевнено потрапив до фіналу плей-офф, де його суперником буде «Волиньобленерго», та продовжує боротьбу відразу за два титули – Абсолютного чемпіона та володаря Кубку Мрії.

По дорозі до півфіналу «Прип’ять» перемогла спочатку ХФК «Фіміам-2» (7:0), а далі здолала клуб «Вілія-Дежа» - 6:2. А суперник не менш впевнено розібрався в 1/8-й з «Вартою переможців» 6:2, а далі переграв нинішнього суперника по фінальній серії плей-офф Четвертої ліги – луцький «Волиньобленерго» з рахунком 4:1.

Стартовий поєдинок футзальної програми Міжнародного жіночого дня розпочався з обережної розвідки – суперники придивлялися один до одного. «Оглядини» тривали до в середині тайму, коли спочатку господарі не реалізували стовідсотковий момент, а далі «каноніри» схибили у завершальній стадії атаки. До самої перерви парад невикористаних моментів тривав поперемінно біля обох воріт. Особливо запам’ятався епізод коли «селект» після удару гравця «Арсеналу» в порожню рамку вдарився об стійку, прокотився по лінії воріт і в сітку не потрапив.

Другий тайм розпочався з гострого випаду гостей, що знову закінчився пострілом в стійку. Поступово вималювалася ігрова та територіальна перевага «канонірів», котрі частіше погрожували воротам хлопців у формі московського «Локомотива». А за дві хвилини до фінального свистка розіграш кутового закінчився влучним ударом Олександра Корнійчука. Цей гол став єдиним і переможним, не зважаючи на всі спроби «Прип’яті» врятувати гру. У фіналі «Арсенал», якому до чергового титулу лишається один крок.

Як з’ясувалося ввечері п’ятниці суперником канонірів за фіналом Кубку Мрії  стала луцька команда «OGGO Team», з якою «канонірам» вже доводилося зустрічатися в Регулярному чемпіонаті Четвертої ліги. В 6-му турі ФК «Арсенал» обіграв лучан з рахунком 7:4.