Гра


Півфінал

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
3: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Четверте в сезоні побачення добре знайомих суперників розпочалося без штатних наставників клубів. Молодий тренер «поважних» Руслан Корпош та досвідчений коуч «тепловиків» Ярослав Русин в День жінок залишили півфіналістів Кубку Прогресу без цінних настанов, доручивши оперативне керування своїм замам. Експериментальні штаби голосно та емоційно взялися до справи, підказуючи гравцям ледь не в кожному епізоді. В дебюті зустрічі Юрій Марчук вибачив «респектівців» в гольовому моменті, а на 4-й хвилині «блакитні» в схожій ситуації благодійністю не займалися – Дмитро Коніщук загнав круглястого у сітку «тепловиків». До перерви суперники ще встигли обмінятися гостротами, коли гості пробили у стійку, а Іван Заліпа з розвороту не влучив у рамку. На останок тайму Юрій Марчук перевірив голкіпера господарів Андрія Ткачука і команди пішли на відпочинок.

В другій половині кубкового дербі темп збільшився, але моментів від того більше не стало. Лише кількість фолів та попереджень на відміну від першого тайму значно зросла. Чергового голу глядачі дочекалися лише на 21-й хвилині, коли за справу взявся забивний Іван Заліпа.

За цифр на табло 2:0 команди стали грати по рахунку. «Тепловики» пресингували своїх візаві, набираючи фоли, а «Respect» намагався підловити опонентів на «контрі». І якщо Івану Заліпі не вдалося переграти Олександра Антипенкова з дабл-пенальті, то Віктор Сущ за 8 секунд до фінального свистка свій шанс використав, забивши переможний гол. Сенсації не сталося – у «прогресивному» фіналі «Respect».