Гра


Півфінал

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
4: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Для хорівського колективу, котрий сенсаційно припинив боротьбу на першому етапі плей-офф, можливість вибороти титул володаря Кубку Волині лишалася єдиною нагодою на мажорній ноті закінчити сезон 2018/2019. А лучанам, як діючим чемпіонам у волинському футболі не завадив би і футзальний титул до клубної скарбнички. Та й жага реваншу за поразку 0:2 в «регулярці» мотивувала будівельників до рішучих дій в звітному поєдинку.

Перші хвилини півфіналу пройшли у силовій боротьбі, під час якої лучанин Василь Олійник кілька хвилин був у центрі уваги. Спочатку Василь за грубу гру отримав «гірчичник», а пізніше загнав «селект» у сітку воріт «Надії» та відкрив рахунок. У відповідь номінальні господарі майданчика звично перейшли на повільну гру з п’ятим польовим і в середині тайму двічі припустилися помилок в атаці. Порожні ворота влучними пострілами зі своєї половини вразили Роман Філь та Дмитро Горщарук. А свій  перший бонус від гри з воротарем-«моталою» хорівці отримали лише на 11-ї хвилині, коли досвідчений Юрій Хавер потужно пробив під поперечину. Ще кілька гострих атак «зелених» були перервані сигналом на відпочинок.

В другому таймі команда з Локачинського району продовжила гнути свою лінію, а лучани терпляче чекали на помилку опонентів, граючи практично без м’яча. Саме довготерпіння дозволило Роману Філю в  одному з епізодів вдруге за матч забити дальнім ударом. Щоправда за мить штатний п’ятий польовий «Надії» Микола Радько відновив інтригу, а Андрій Кузик загострив її максимально – 3:4.

Лишалося три хвилини, що вмістили в себе безліч цікавих епізодів, серед яких безумовно дубль Андрія Кузика (4:4) за пів хвилини до закінчення часу гри та переможний постріл в рамку за 3 секунди до фінального свистка у виконанні Андрія Пушкарчука займуть своє місце в насиченій історії волинського футзалу. Драматична перемога «ЛСТМ», котрий у фіналі зустрінеться з діючим володарем трофею клубом «Вокар-Ковель».