Гра


Фінал BOX №2

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
22: 20
0

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Першолігові однокласники не довго доглядалися один до одного у фіналі «Cake Cup №2», а відразу пішли до бою з піднятими заборолами. Але якщо діями «волинських хорватів» у традиційному стилі керував неповторний Сергій Магера, то у млинівців на тренерському містку був відсутній Сергій Вишневський, який в цей день опікувався зовсім юними футзалістами.

Азарту на майданчику було більше у червоно-білих, котрі з бажанням атакували та вступали до єдиноборств на кожному метрі паркету СК «Арена Спорт». Щоправда перебори бажання боротьби швидко вилилися у велику кількість фолів, що призвело до двох дабл-пенальті, які гравці «Вілії-2» реалізувати не зуміли. А ось «мар’янівець» Іван Солованюк в одній з атак спромігся забити так званий «олімпійський» гол, коли м’яч від стійкі до стійкі влетів у сітку. За рахунку 1:0 суперники пішли на відпочинок.

По перерві Андрій Мачек з Млинова протягом п’яти хвилин двічі був у центрі уваги коли забивав голи та виводив свій колектив уперед. Такий перебіг подій не влаштовував господарів майданчика та їх наставника. ФК «Мар’янівка» обрушила шквал атак на захисні редути опонентів і двічі перевірила на міць стійку воріт «салатових». А за три хвилини до фінального свистка Сергій Магера став долучати до наступу п’ятого польового. За мить цей хід дав гольовий дивіденд у виконанні Миколи Пашинського – 2:2. До останньої секунди «Мар’янівка» йшла на штурм, але сигнал рефері заставив суперників перейти до процедури пробиття шестиметрових.

Справжнім героєм серії пенальті став Михайло Бабюк – голкіпер «волинських хорватів», який двічі змусив помилитися суперників і приніс довгоочікувану перемогу своєму рідному колективу на чолі з унікальною людиною – Сергієм Магерою. Фотокартка під клубними знаменами із смачним тортом за роки стане теплою згадкою для молодих гравців про сезон 2018/2019.