Гра


5: 0
0

Хронометрист / Делегат:

Щербик К./ Голоскоков С.




Про гру:

 Учасники дебютного фіналу Четвертої ліги перше у сезоні очне побачення розпочали з активних атакуючих дій та жорстких єдиноборств, котрі в середині тайму почали набувати критичних показників у вигляді фолів. Першого ж голу довелося чекати вісім хвилин, аж поки Олександр Волошин не замкнув на дальній стойці шикарну багатоходівку місцевих «енергетиків». А ще за п’ять хвилин лучанин Федір Маринчук рахунок подвоїв і підвищив настрій групі підтримки «Волиньобленерго», яка активно та голосно вболівала за свої улюбленців на трибуні СК «Арена Спорт». Під оплески луцької «торсиди» команди пішли на відпочинок.

В другому таймі з перших хвилин терешківцівська команда організувала невеличкий штурм воріт господарів, але припустилася фатальної помилки і Федір Маринчук оформив дубль. За рахунку 3:0 у гравця гостей Романа Ващука здали нерви і червона картка стала підсумком його нелітературного спілкування з рефері. У меншості «Арсенал» відбився, але за хвилину після відновлення чисельного складу знову пропустив. Другий дубль у грі запротоколював Олександр Волошин. Після цієї події команди відверто догравали матч, вже думаючи про друге протистояння. Хоча енергетик Михайло Курасевич за першої ліпшої нагоди збільшив рахунок до ніщивних 5:0.

Проте цифровий підсумок першого раунду не матиме ніякого значення в другому поєдинку, адже лише дві перемоги у серії плей-офф гарантують претендентам на титул загальну перемогу в боротьбі за звання Абсолютного чемпіона Волині у Четвертій лізі.