Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Перший тайм поєдинку складав враження, що команди ще не зустрічалися між собою у плей-офф – настільки довго вони придивлялися одна до одної і досить дисципліновано та концентровано грали в першу чергу в обороні. Не можна сказати, що у голкіперів «Бережанки» та «ТТІ Шахтаря» не було роботи, однак у першій половині гри жодного стовідсоткового моменту біля жодних воріт так і не виникло.

Перший такий стався у дебюті другого тайму і одразу матеріалізувався у забитий гол. Вахтанга Машаву вивели фактично віч-на-віч з Вадимом Кренцом, і «десятка» «бордових» влучно вистрілив у дальній нижній кут. Такий удар, висловлюючись боксерською термінологією, відправив «волинських гірників» у відчутний нокдаун, адже після нього «Бережанка» створювала надто багато моментів. І якщо спочатку Костянтина Добровольського підводила точність, то за дві хвилини після першого голу сімнадцятому номеру номінальних господарів потрібно було лише переправити «кулястого» в порожні ворота – 2:0. «Шахтарі» зробили ротацію в рамці, однак уже за хвилину і Артем Гончарук нічого не міг вдіяти проти потужного пострілу Богдана Затерихи, який відправив м’яч під поперечину!

Команда з Нововолинська зуміла відійти від легкого шоку під час тайм-ауту, і працювати довелося уже Тарасу Войтовичу, який відбив дуже хороший удар Михайла Полетія, а після удару головою Романа Романюка йому на допомогу прийшла вірна подруга – поперечина. За чотири хвилини до завершення гри «Бережанка» перебрала фолів, однак Іван Жуковський не зумів реалізувати дабл-пенальті, не влучивши у нижній кут. «Зелено-чорні» кінець зустрічі провели у п’ять польових, однак це так і не допомогло їм бодай забити гол престижу. 3:0 – «Бережанка» взяла переконливий реванш, а на обидві команди чекає третій та вирішальний матч фінальної серії.