Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Надпринципове протистояння чекало на учасників вирішального матчу у Другій лізі. Суперники добряче вивчили один одного протягом сезону, а тому відразу включилися до бою, гостро реагуючи на всі моменти та суддівські рішення. Гра відразу розбилася на купу епізодів і глядачів естетизмом не балувала. В середині тайму перший гол народився стараннями кращого бомбардира лучан Ігоря Блажиєвського, котрий у фірмовому стилі завершив нібито відіграний момент.

Після цієї події хорівці перейшли від слів до діла і почали більше проводити часу на половині номінальних гостей. Проте жодних дивідендів територіальна перевага «Надії-2» не принесла. Більше того – помарка в діях гравців у захисті дозволила справжньому «забіяці» Ігорю Блажиєвському відзначитися вдруге. На останок лучани двічі перевірили на міць каркас воріт «синьо-чорних» та разом із ними пішли на відпочинок.

По перерві сценарій гри не змінився. Друга «Надія» великими силами бігла в наступ, а лучани шукали свій шанс у контр-атаці, постійно збиваючи темп. За таких умов гольових моментів було обмаль. Час спливав. Рахунок не мінявся. За 3 хвилини до фінального свистка хорівці  взяли тайм-аут та пішли вперед із п’ятим польовим. Гостроти відразу стало більше, а з тим і голів. Щоправда знову забила «Забіяка». Як з’ясувалося переможну крапку у драматичному протистоянні поставив Вадим Носалюк, коли завершив контр-випад своєї команди. Під оплески трибун лучани де-юре та де-факто оформили звання Абсолютних чемпіонів Волині з футзалу у Другій лізі. Наші вітання!