Гра


Фінал

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
3: 2

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Гості приїхали на фінальний поєдинок у ранзі діючого володаря Кубку Волині та із свіжим титулом Абсолютного чемпіона області, що підкорився ковельчанам другий рік поспіль. Ці обставини робили представників столиці волинських залізничників фаворитом вирішальної кубкової зустрічі. Хоча купа футбольних титулів нинішнього флагмана обласного спорту №1 визначала підопічних Ігоря Чорнухи, як серйозних опонентів «Вокара». Підтвердженням цього постулату став гол на 3-й хвилині у виконанні моторного Андрія Пушкарчука.

Швидкий гол дозволив «ЛСТМ» відійти назад та шукати шанси у контр-випадах. Протягом тайму тиск на ворота лучан збільшувався і моментів було безліч. У воротах дива творив Олександр Ярмощук, а іноді і захисники. Під саму завісу першої половини, коли здавалося, що «Вокар» ось-ось заб’є, Василь Олійник з обласного центру ударом від власних воріт збільшив перевагу будівельників – 2:0.

Після відпочинку ковельчани з перших хвилин почали задіювати свого голкіпера Дмитра Дувакіна в рішучих атакуючих комбінаціях. Довготривалі розіграші «червоних» тримали в напрузі вболівальників обох команд. Напруження зростало і зростало. Моментів було безліч і на любий смак, але лише за 6 хвилин до завершення другого тайму «вокарівцям» вдалося вивести на ударну позицію Олександра Портянко, який відправив «селект» у дальню дев’ятку. Інтрига відновилася з новою силою.

Підопічні Романа Бирука продовжили тотальний наступ, але помилка у перепасовках дозволила Андрію Пушкарчуку перехопити м’яч та оформити дубль. За рахунку 3:1 всі події у фінальному матчі  розвивалися із блискавичною швидкістю. Нудьгувати не доводилося нікому. За 50 секунд до закінчення гри ковельчани отримали право на пробиття пенальті. З точки Олександру Ліщуку не вдалося переграти свого тезку – кіпера лучан Олександра Ярмощука, але другим темпом атаки ще один Олександр, на цей раз Портянко таки вразив ворота – 3:2. В останні миттєвості лучани встигли влучити у стійку, відбити штурм гостей, а далі пролунав свисток і переможна радість гравців «ЛСТМ» передалася всім присутнім. Перехідний красень Кубок Волині на цілий рік став власністю луцької команди, яка нарешті додала футзальний трофей до багатої скарбнички футбольних досягнень клубу «Луцьксантехмонтаж №536». Наші вітання!