Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Закінченням футзального вечора середи стало принципове протистояння «Вілія» - «Торпедо», в якому остаточно вирішувалася доля абсолютного чемпіонства. Переможці «регулярки» з Млинова традиційно зробили ставку на лідера свої атак Сергія Вишневського, а «чорно-білі» за козир тримали командні дії. До сигналу на перерву обидві зброї не спрацювали, хоча нагод відкрити рахунок в обох суперників вистачало.

Після відпочинку темп гри значно зріс. Атаки хвилями почергово накочувалися на володіння суперників, але до 18-ї хвилини без особливого ефекту. Аж поки до гольової справи не долучився головний бомбардир «Вілії» Сергій Вишневський – 1:0. Через дві хвилини після першого успіху Сергій зі штрафного дальнім пострілом рахунок подвоїв. Вбивча зброя млинівця у вигляді потужних «гармат» продовжила тримати торпедівців у напрузі.

За 5 хвилин до закінчення гри тренер лучан Анатолій Мищук випустив п’ятого польового гравця на паркет СК «Арена Спорт» та відновив контроль за м’ячем. Щоправда кількість помилок біля воріт «Вілії» зашкалювала і до реальних небезпек справа дійшла лише на останній хвилині, коли нарешті відзначився Дмитро Медунецький.

Єдиною командою серед усіх ліг, кому вдалося зробити золотий дубль – виграти Регулярну першість та звання Абсолютного чемпіона Волині з футзалу в сезоні 2018/2019 стала дружня та бойова команда «Вілія» Млинів. Наші вітання!