Гра


Фінал

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
3: 5

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Фаворитом матчу, ще до його початку вважалася команда «Арсенал», яка і «регулярку» виграла в групі «В», і у фінальній серії плей-офф участь брала, і підбір гравців непоганий має. «Каноніру» Дмитру Зінкевичу знадобилося лише дві хвилини, аби відкрити рахунок у фіналі Кубку Мрії.

Лучан пропущений гол не збентежив і «оггівці» намагалися на випади терешківців відповідати своїми доволі небезпечними атаками. Одна з таких комбінацій в середині тайму дозволила Роману Маслову переправити «селект» у сітку та відновити паритет. Щоправда нічийний результат протримався лише трохи більше хвилини і після голу Олександра Корнійчука «Арсенал» знову був попереду. За мінімальної переваги гостей 1:2 суперники пішли на відпочинок.

На початку другого тайму «каноніри» швиденько влучили у стійку, перевірили майстерність луцького голкіпера, проґавили кілька випадів «OGGO Team», не влучили у рамку воріт кілька разів і нарешті пропустили після удару Сергія Мороза. Але нічия знову трималася лічені миттєвості. Досвідчений «канонір» Віталій Ковалевський низом пробив сильно та влучно, а ще за секунди «Арсенал» реалізував пенальті – 2:4.

Останні хвилини гри перетворилися в калейдоскоп помилок. Гравці відверто «чудили» та не реалізовували стовідсоткові нагоди. Лише Іван Риковський у складі гостей зумів вразити порожні ворота, а лучанин Роман Ващук на останніх секундах завершив атаку з п’ятим польовим. 3:5 – перемога фаворита і «Арсенал» до перемоги у Регулярній першості отримав титул володаря Кубку Мрії. Наші вітання переможцям та респект супернику!