Гра


Фінал

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
4: 7

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Представники двох добре відомих підприємств, що розташовані в обласному центрі та давно стали брендами, фінал Кубку АМФВ розпочали без розкачки у високому темпі. Саме швидкість допомогла Дмитру Бурковському вийти на ударну позицію та вже у дебюті зустрічі відкрити рахунок. Ще за кілька хвилин на табло СК «Арена Спорт» горіли цифри 0:3. Все той же Дмитро Бурковський вправно розібрався на п’ятачку, а Юрій Шаула п’ятою переправив «селект» у сітку. Здавалося бронзовому призеру Другої ліги не уникнути поразки від переможця регулярки «Теремно Хліб». Проте кубок є кубок.

Після легкого нокдауну господарі згадали про атаку і характер та зуміли швидко повернутися у гру. «Модернівці» Ігор Поліщук та Вадим Солованюк влучними ударами завершили атаки команди виробників торгівельного обладнання. Гравці «Експо» продовжували тиснути і роботи у Андрія Янчука було з перебором. Трибуни вирували емоціями. За півтори хвилини до перерви затяжна атака господарів завершилася ударом Ігоря Поліщука в дальній кут і рахунок став нічийним – 3:3. Під оплески вболівальників команди пішли на відпочинок.

Після перерви тонус гри не змінився. Суперники зловили кураж і з бажанням йшли в наступ. Черговий академічний розіграш «модернівців» закінчився ударом під поперечину воріт «хлібопіків» - 4:3. Відзначився капітан «Модерн-Експо» Андрій В’юник. В повітрі запахло сенсацією.

І тепер вже «теремнівці» намагалися організувати щось схоже на штурм та пішли у наступ великими силами з огляду на свій першоліговий статус. Досвідчений «хлібопік» Олександр Шипер зумів майстерно розібратися в ситуації, коли треба було пробити і рахунок став нічийним – 4:4. Забитий м’яч додав наснаги гостям, котрі за кілька хвилин були попереду – 4:6. Дива не сталося. «Фокус із шляпою» продемонстрував моторний Дмитро Бурковський, а Юрій Шаула оформив дубль. За дві хвилини до фінального свистка на штурм вже пішли «модернівці». Організували купу моментів, але у контр-випаді хет-трик підкорився Юрію Шаулі з «Теремно Хліб» і матч вже було не врятувати.

Вболівальники бурхливими оплесками привітали учасників останнього в основній частині сезону поєдинку, що став символічним завершенням багатого на цікаві події сезону 2018/2019. А красень-кубок АМФВ отримав прописку в галереї слави підприємства «Теремно Хліб».