Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 

Підбиття підсумків розпочалося з протистояння «Волиньагротех» - «Камаз-Агро». Луцька команда на свій останній матч групового турніру вийшла зосередженою та сконцентрованою, адже будь-які незаплановані очкові втрати не входили в плани волинських «агротехів». Останні роки підопічні Анатолія Бартощука грали, і непогано, виключно у Суперлізі. Відповідно і мотивація у звітному поєдинку для гравців у блакитній формі була максимальною.

Господарі з перших секунд затиснули «Камаз-Агро» на його половині майданчика і протягом хвилини нанесли по воротах Олександра Мосійчука десяток ударів. Гольове питання роздивлялося лише у розрізі часу. На табло горіли цифри шостої хвилини «чистого» часу, коли Дмитру Бурковському вдалося впритул розстріляти першого номера з Острожця. А за кілька хвилин Ігор Заболотний вписав своє ім’я в ігровий протокол, як автор другого голу. На мажорній подвійній ноті «Волиньагротех» разом із суперником пішов на відпочинок.

По перерві ситуація на майданчику кардинально не змінилися. «Агротех» продовжив затяжні атаки, а «Камаз» ставив у захисті «автобус», правильніше сказати «вантажівку», і за будь-якої нагоди гостро контратакував, нажаль невдало. А ось суперник на 19-й хвилині свій момент не змарнував – 3:0. До сирени рахунок не змінився. Академічна перемога лучан, котрі залишилися на трибунах в очікуванні поєдинку «Мар’янівка» - «Надія-2». Адже після його закінчення мала визначитися доля представництва у Суперлізі лучан або хорівців.