Гра


1 тур

Корпоративна ліга Волині, Майданчик ПАРКЕТ
33: 54

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Корпош Р.




Про гру:

Корпоративна ліга Волині 2019 розпочалася із досить цікавого та напруженого матчу. Перчинки грі додавало протистояння польових гравців ФК «Любарт» у складі «Tatrafan» проти свого ж голкіпера, котрий цього ранку захищав ворота «AMFV Team». Зі стартовим свистком команди почали комбінувати та шукати шляхи до підступу воріт суперника. Першими мали чудові нагоди для взяття воріт працівники АМФВ: спочатку Юрій Шаула не зумів потрапити у ворота, а удар Валерія Івахненка голкіпер нейтралізував. Татрафанівці швидко оговталися та «відсунули» гру від своїх воріт. Швидка двохвилинка зуміла змістити шальку терезів на бік біло-чорних: спочатку Антон Дригульський вдало релізував розіграш кутового, а Роман Власюк завершив класичний фут зальний розіграш. Рахунок 0:2 змусив АМФВшників міняти план на гру і вони пробували підключати Дмитра Притулюка до гри з п’ятим. Переборовши панічні атаки та сумбур у червоно-синіх почало трішки виходити, проте прозвучала сирена на перерву.

Зі стартом другої 13-тихвилинки АМФВ виглядав активніше і почали з’являтися шанси, але катастрофічне невезіння Олександра Миронюка, Андрія Шевчука та Юрія Шаули не дало змінити цифри на табло. На 14-й хвилині саме помилка Олександра і привела до дублю Антона Дригульського. Страж воріт господарів спробував змінити ситуацію власними силами, але класний прохід між суперниками завершився ударом у стійку. А ще давалося в знаки давнє футзальне правило – не забиваєш ти, забивають тобі. Вальяжність Миронюка при завершенні стовідсоткового моменту привела до хет-трику Антона Дригульського, це був точно не день Олександра… Працівники асоціації футзалу не здавалися і невгамовний та моторний арбітр Юрій Шаула таки відкрий лік голам команди. Однак знову прикра помилка при комбінаційних діях і черговий точний дальній постріл Антона Дригульського запалив на табло 5:1. Збірній АМФВ вдалося притиснути «Татрафан» до їхніх ворті та створити багато небезпечних моментів та Богдан Сокол дивував своїми сейвами суперника. На останніх хвилинах Юрію Шаулі та Олегу Мартину таки вдалося засмутити Богдана, але час вичерпався і на табло були невтішні 3:5 для АМФВ.

Цікаво проходили і післяматчеві пенальті. Все той же Олександр Миронюк не зумів потрапити навіть у ствір воріт, але Дмитро Притулюк зумів парирувати удар свого одноклубника по Любарту Олександра Шитова. І все ж удача була цього дня була повністю на боці гравців пакувального постачальника – Юрій Шаула пробив вище воріт – 3:4. Вдалий старт команди Дмитра Пасічника!