Гра


7: 1

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков Д.




Про гру:

Ще перед початком поєдинку минулорічні «королі» футзальних майданчиків були налаштовані тільки на перемогу й впевнено заявили, що команді «Надія» без сумніву місце лише у Суперлізі. Відповідно до таких радикальних заявок з перших секунд гри синьо-білі  розпочали запеклу боротьбу з амбіційним футзальним колективом обласного центру – «Бренд–Груп».

Першим вразив ворота суперника Дмитро Заболотько з команди брендівців, що стало справжньою сенсацією для всіх присутніх на матчі. І тут інтрига розгорілися не на жарт! Буквально через декілька хвилин капітан луцьких футзалістів Назар Бугайчук взяв тайм-аут для того щоб в подальшому надихнути гравців. А «Надія» використала цей жест на власну користь і вже через декілька хвилин зрівняла рахунок у матчі. Розписатись першим у воротах суперників встиг Ярослав Писько.

Не зважаючи на досить вдалі спроби лучан знову зрівняти рахунок і випередити чемпіонів сезону 2015/2016, «брендівці» просто не змогли зупинити цю потужну футзальну машину. Вкусивши смак перемоги, «Надія» вже не зупинялася і голи у ворота молодиків з «Бренду» так і посипались. Другим забив вже Ігор Кудімов. «Бренд –Груп» навіть не встиг перевести дух, як круглий вже втретє шмигонув у ворота суперників «Надії».

Отож, рахунок першого тайму – 3:1 на користь минулорічних чемпіонів.

В другому таймі інтриги вже не очікувалось, хоч суперництво було дійсно помітним. Гравці «Бренд­–Груп» зі всіх сил намагалися дати відсіч суперникам й грати справді по футзальному, поважаючи силу і міць справжніх «професорів» цієї гри. На початку поєдинку свої пророчі слова Микола Радько підтвердив забитим четвертим м’ячем у воротах номінальних гостей. Згодом, Ярослав Писько з команди «синіх» відмітився дублем на 18-й хвилині матчу і на цьому не зупинився. Отож, хет-трік у виконанні щасливого 5 номеру!

Не зважаючи на рахунок, який видався досить разючим, «брендівці» змінили тактику гри і пішли в наступ з п’ятим польовим. Щоправда, ця авантюра у підсумку закінчилася покером Ярослава Писько, який таки зібрав у свою колекцію чотири м’ячі. Рахунок 7: 1 на користь команди «Надія», які ще раз довели, що не прощають помилок.