Гра


2: 8

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Корпош Р.




Про гру:

Футбольний клуб «Мар'янівка» - колектив, приклад якого може стати еталоном ігрового натхнення для багатьох команд, які зібрались для того щоб розгромити своїх суперників. Такому дусі й справжній чоловічій любові до футзалу можна тільки позаздрити! Чого коштує лише граціозна передігрова хода президента й капітана команди Магери Сергія.

Хотілося б щоб цей оптимізм вилився у результативність гри «мар'янівців» з «Надією-2»,але, нажаль цього не сталось. Вже на перших хвилинах першого тайму голи так і «поперли» у ворота червоно-білих. На першій хвилині відмітився у воротах суперника Володимир Гринишин,а за ним й Андрій Драгалюк на третій хвилині. «Волинські хорвати», як їх називають футзальні любителі за оригінальну традиційну форму балканської країни, теж старались давати відсіч супернику, проте Віталій Ковальчук таки знову загнав кулястого до воріт суперника. Отаман «Мар'янівки» зрозумів, що діло «пахне паленим» й на 12 хвилині взяв тайм-аут й з всією ідейною натхненністю вселяв у своїх хлопців бажання до боротьби. Підтвердивши свої слова сенсаційно забитим голом на 50 -тому році 5-му місяці та 5 дні  свого життя. І тут випадковостей не буває!

Із середини другого тайму «Надія-2» почала грати з 5-им польовим, для того щоб виконати свою гольову норму, що складалася із різниці в 14 мячів аби обійти у заочному спорі за перше місце «Волиньагротех». І хоча хорівці довели рахунок до розгрому, вийти до Суперліги не зуміли. Отож, рахунок на табло - 2:8 на користь стратегів з Надії-2.