Гра


1 тур

Корпоративна ліга Волині, Майданчик ПАРКЕТ
33: 21

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Корпош Р.




Про гру:

Як буває зазвичай – останній матч туру виявився найбільш цікавим та інтригуючим. Досвідчений та впевнений у собі колектив «Модерн-Експо» явно не очікував від новачків змагань такого стартового наступу: спочатку Володимир Крупнік забив гол туру – прямісінько та смачно поціливши у дев’ятку – 1:0. За хвилину Іван Корчук зумів перевершити зусилля партнера – прямим ударом із свого карного майданчика він поцілив за комірець досвідченому Юрію Стасюку – 2:0. До завершення першого тайму мандраж модернівців та кураж BusMarket Group продовжувався, надійно діяв у рамці Олександр Гошко.

Як то часту буває у матчах із таким сценарієм герой перетворюється у антигероя. Здавалося простий прямий удар із кутового не мав завершуватися голом, але Олександр примудрився відбити кулястого собі поміж ніг – 1:2. Мінімальна втрата концентрації і перевага втрачена. На 21-й хвилині Іван Корчук не зумів переграти Юрія Стасюка, а партнери підтримали свого голкіпера та зуміли зрівняти рахунок зусиллями Сергія Ойовича. І допоки чорні думали про атаку, втратили Юрія Кошлая на кутовому – 3:2.

Досвід таки дався в знаки навіть при серії післяматчевих пенальті – 3:1, а от суперникам молодому колективу BusMarket Group не по заздриш – колективчик настирний і бойовий.