Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Голоскоков П./Корпош Р.




Про гру:

Гості із Міста Залізничників розпочали матч дуже активно – уже на другій хвилині удари Олега Марчука та Олександра Ліщука досягли своєї мети – 2:0. За такого рахунку було уже все зрозуміло у групі «Е», тому ківерчани активізувалися адже не хотіли спускатися у Другу лігу. Однак, зусилля «Колосу» були ще більше нівельовані на восьмій хвилині – Олександр Ващук зіграв відбив рукою м’яч у власному штрафному майданчику, за що і отримав вилучення. Покарання чітко реалізував Олександр Ліщук – 3:0. Та ківер чани не здавалися і ще до перерви Сергій Подгуска переграв кіпера «Ковель-Волині» - 1:3.

Зі стартом другої половини гри Микола Глушаков потужно вколотив круглого у дев’ятку воріт та скоротив відставання до мінімуму – 2:3. До завершення поєдинку голи могли залітати як в одні ворота так і в інші, однак на табло залишилися цифри незмінними.

 

Роман Бірук – віце-президент команди «Ковель – Волинь», головний тренер

Готовність команди до Чемпіонату розцінюю приблизно на відсотків на 60. Адже ми тільки перейшли у футзал із великого футбольного поля, тому зараз проходимо, так звану, адаптацію до нових умов. Також, фізична підготовка хлопців, на мою думку, ще не на найкращому рівні. Проте, хочеться відмітити і те, що ми непогано трудилися і минулого року у Першій Лізі Чемпіонату України по футзалу. Зараз мої підопічні готуються до непростих суперників які «світять» нам в Супер-Лізі – це та ж сама «Надія». «Ковель – Волинь» налаштовані лише на перемогу.