Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Голоскоков П./Корпош Р.




Про гру:

Справжній двобій досить сильних суперників очікувався від ковельських «автомобілістів» та луцьких «атлетів». Обидві команди намагалися прорватись до рядів команд Суперліги. Із перших моментів гри відчувались холодний розрахунок та чіткість кожного удару м'яча, адже одна помилка могла коштувати місця в Лізі й кожен із гравців команд це усвідомлював.

Активнішими й впевненішими видались лучани й перший гол вони сміливо записали на свій рахунок, завдяки Ростиславу Макієнку. Після цього моменту як «шансівці» так і «атлети» почали більш напруженіше атакувати. Володимир Вакульчук - капітан команди «Атлетик», немов "захисний щит" відбивав кожен м'яч, що летів у ворота його команди.

Все ж «Шанс» дав відсіч лучанам, зрівнявши рахунок на 21-й хвилині матчу. Чим вніс небувалу інтригу. Питання: хто кого так і залишилось відкритим, оскільки таким і залишився рахунок цієї гри.

 

Олександр Мороз – президент міні-футбольної команда «Шанс–Авто»

Команда виступає досить давно на різних рівнях міні-футбольних турнірів. На даний момент після гри з луцьким «Атлетіком» ми прорвалися до Супер Ліги. Проте є проблеми з комплектацією команди, яка сформована лише на 30% . Хочемо підсилити склад завдяки трансферному періоду. Я впевнений, що не залежно від складу у ніші переможців будуть  наші імена обов’язково.