Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Голоскоков П./Голоскококв Д.




Про гру:

Заплутана ситуація в групі «D» мала вирішитися матчем «ЛСТМ» - «Динамо», адже більшість футзальних експертів схилялася до думки, що "ПАККО" здобуде три залікових бали в грі проти ветеранів з "Володимирівки". Отже вартістю перемоги в протистоянні «будівельників» та «поліцейських» була путівка в Суперлігу, а поразка практично стовідсотково відправляла в перший дивізіон. Команди відразу взялися до справи і вже на другій хвилині влучним ударом комбінацію «динамівців» завершив Андрій Бойко.

«ЛСТМ» в свою чергу скористався своїм «козирем» - Тарас Кабанов в притаманному йому стилі класичного футзального "стовпа", спокійно прийняв м'яча перед воротами суперника, і розвернувшись, влучно пробив по воротах. Такий самий трюк він повторив ще через п'ять хвилин, і за рахунку 2:1 на користь ЛСТМ команди пішли на перерву. Перепочинок пішов на користь гравцям «Динамо» і вже через три хвилини Богдан Турчик забиває гол! Нічийний рахунок примусив команди бути обережнішими, проте темп гри не зменшився: Володимир Журибіда мало не замкнув передачу партнера, а гравець «ЛСТМ» Андрій Кодлубай відповів потужним ударом в штангу. Ну і як кажуть: «за що ми любимо футзал?» - за інтригу! Роман Степанов за дві хвилини до кінця матчу виводить «ЛСТМ» вперед, а напругу останньої двохвилинки може передати лише маленька статистична ремарка: за шість(!) секунд до фінального свистка «Динамо» тричі(!) вдарило по воротах «ЛСТМ»! Роман Перлов проявив голкіперську майстерність і в Суперлізі грають «будівельники», а «динамівці» спробують поборотися за чемпіонство в Першій лізі.   

 

Ігор Чорнуха – офіційний представник команди ЛСТМ

По своїх фізичних даних наші футболісті більше підходять для великого футболу, тому у футзал переходити дійсно дуже важко. Команди-суперниці значно підтягнулися в класі, тому приходиться кожного разу справді «викладатися» на максимум для того, щоб мати результат. Сьогоднішній ігровий день був дійсно важкий. В цих трьох іграх хлопцям довелося «попотіти» на славу.