Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Голоскоков П./Голоскоков Д.




Про гру:

В групі В «Торпедо» і «Кураж» виходили грати за перше місце в турнірній таблиці, адже обидві команди перед цим «розібралися» зі своїми суперниками. Довша лава запасних у «автозаводчан» свідчила про більшу налаштованість на перемогу і саме вони відкрили рахунок у матчі: Петро Шелест вдало завершив комбінацію команди. Перший тайм так і завершився з мінімальною перевагою «Торпедо» в рахунку, але не в грі: підопічні Анатолія Мищука постійно рухалися, плели мережива своїх комбінацій, відшукуючи ключа до воріт суперника. Команда раз за разом мала можливість забивати, але чогось не вистачало: Сергій Віхрук взагалі виходив сам-на-сам з порожніми воротами, проте не зміг переграти бездушний інвентар. Після перерви «Кураж» спробував повернути інтригу і після домашньої заготовки гарно реалізував карний удар. Нічия довго не протрималася: протягом однієї хвилини Олег Кодлубай двічі розписався у воротах горохівчан. Цей момент став переломним у зустрічі: «Торпедо» отримало психологічну перевагу, яку втілило ще в два голи, на які «Кураж» відповів лише одним.   

 

Анатолій Мищук – офіційний представник команди «Торпедо»

Сьогоднішній футзальний поєдинок з командою «Кураж» видався для нас дуже складним, напруженим та принциповим. Це пов’язано, перш за все, з тим, що минулого року на цьому ж Чемпіонаті, «Торпедо», якоюсь мірою, випадково програла сьогоднішнім суперникам. Ще однією особливістю сьогоднішньої спірної гри є те, що 4–5 гравців із нашої команди грають за команду суперників, тому напруга сьогоднішнього матчу була відчутною ще до початку гри.

Це вже наша третя офіційна календарна гра, тому, я думаю, що хлопці вже нарешті зігралось і розуміють один одного. На відміну від нашої першої гри, де суперник був набагато слабший, але гра давалась набагато важче.

Не можу сказати, що команда виклалась сьогодні на максимум, як на мене, то вони показали себе на 70% , тому що в нас є ще багато заготовок, які ми відпрацьовували на тренуванні і сьогодні, нажаль, не використали і плюс реалізація, все одно, бажає кращого.