Гра


7 тур

Корпоративна ліга Волині, Майданчик ПАРКЕТ
42: 23

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./ Телешев О.




Про гру:

 

У звітному поєдинку обидві каманди уже на початку матчу показали динамічну і яскраву гру. На четвертій хвилині «кулястий» уже тричі побував у воротах: спочтку свою команду уперед вивів гравець «ТМ Вілія» Кушнір Петро. Це не аби як розсердило гравців «Татрафану» і вже за дві хвилини вони святкували мінімальну перевагу в грі. Відповідно забивши по м’ячу за «хіміків» Шитов та Пасічник. Обмінявшись команди не малою кількістю атак здавалось вже так і закінчиться гра мінімальною перевагою «татрафанівців». Та з цим був не згідний Олександр Повідзьон гравець «ТМ Вілія» відзначившись результативним ударом на останій хвилині першого тайму. Команди так і підуть на перерву з результативною нічиєю 2:2

Другий тайм пройшов в напруженій та цікавій бородьбі. Були і штанги і сейви голкіперів та «кулястий» в цій грі вперто більш не хотів потрапляти в сітку воріт. Матч так і завершився не визначивши переможця з рахунком 2:2.

Додатковий бал намагалися завоювати у серії післяматчевих пенальті. Перемогу тут святкували з рахунком 4:3 гравці «ТМ Вілія».