Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Події в матчі «Агромат» - «Теремно Хліб» розвивалися за законами футзального жанру, тримаючи у напрузі вболівальників обох команд. Захист не особливо цікавив учасників поєдинку, котрі справжнє задоволення отримували виключно від наступальних дій. Першими відзначилися «пекарі», а далі Павло Котур з «Агромату» двічі поспіль переправив кулястого у сітку воріт Сергія Іжика. Доволі цікавим став постріл «сімки» господарів з гострого кута при виконанні штрафного на правому фланзі біля карного майданчику – неочікувано і влучно. До відпочинку колективи обмінялися голами – Олександр Шипер зрівняв рахунок, а Павло Котур оформив командно-персональний хет-трик - 3:2.

В другій дванадцяти хвилинці хід поєдинку кардинально не змінився, аж доки наполегливий «термнівець» Михайло Байбула не забив свій другий м’яч та встановив паритет, а його колега Назар Лич не вивів жовто-червоних вперед. Після цього на майданчику господарювали лише «хлібопекарі». Світловолосий Назар на одноголовому досягненні не зупинився і за півтори хвилини повторив успіх більярдним ударом у дальній кут.

Через три хвилини «Агромат» пропустив ще раз і по суті боротьбу припинив. Ой як в цю мить не вистачало тренера салатово-чорних Юрія Йоржика. Нажаль крім Павла Котура поцілити у ворота гостей навіть з убойних позицій не зміг ніхто. Підсумок – 6:3 і «Теремно Хліб» випереджає друзів-суперинків у турнірній таблиці, крокуючи до Першої ліги.