Гра


6: 0

Удари по воротах:

15
:
6

Удари у рамку воріт:

11
:
4

Сейви:

4
:
8

Фоли:

6
:
3

Хомич Олена, Літвінчук Леонід, Алексюк Радислав




Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Найперший стартовий поєдинок ХІІ-го чемпіонату Волині з футзалу розпочався з «поважно-ексклюзивного» протистояння двох гідних суперників. Хоча безумовним фаворитом звичайно вважалися господарі. Луцький FC «Respect» у минулому сезоні виграв Регулярний чемпіонат у Другій лізі та став володарем Кубку Прогресу, а цього річ встиг здобути титул переможця VІ-го турніру «Ярмарок футзалу». Доволі непогано в сезоні 18/19 виступив і суперник лучан МФК «Гранітбудексклюзив», котрий також здобув звання чемпіона Волині, але щоправда у «регулярці» Третьої ліги. Нинішній матч в рамках Першої ліги мав дати відповідь на запитання – хто ж краще підготувався до сезону 19/20.

Після офіційного відкриття Чемпіонату суперники відразу взялися до гольової справи і вже на 2-й хвилині Віктор Сущ організував атаку, яку сам і завершив – 1:0. Ближче до закінчення першого тайму ще один штатний бомбардир «поважних» Іван Заліпа рахунок збільшив – 2:0. А далі пролунав свисток і команди пішли перепочити.

В другій половині гри ситуація на майданчику СК «Арена Спорт» кардинально не змінилася – горохівчани розбазарювали свої моменти, а господарі організовували швидкі атаки. В одному з таких епізодів кращий гравець у складі лучан Віктор Сущ оформив дубль, а Юрій Соломатін за кілька хвилин практично зняв питання щодо щодо переможця матчу – 4:0. Рівно за три хвилини до фінального свистка свій гольовий шанс використав голкіпер господарів Євген Малоголовець, а Віктор Сущ ефектною рабоною оформив перший хет-трик у чемпіонаті Волині. Отже FC «Respect» продемонстрував стовідсоткову готовність до перемог у сезоні, а гості отримали шанс зробити необхідні висновки вже на самому старті футзальних перегонів.